Lid worden

Speciaal voor geïnteresseerden

Openbare comparitie

Een paar keer per jaar is er een openbare comparitie voor mannen die geïnteresseerd zijn in de vrijmetselarij. Tijdens deze openbare comparitie kunt u kennis maken met de maçonieke gebruiken, de ritualen en de symboliek van de vrijmetselarij. De kennismaking is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. De vrijmetselarij doet niet aan ‘zieltjes’ winnen, werving of demonstratieverkoop.

De openbare comparities van loge Het Roosvenster in Lelystad worden onregelmatig periodiek georganiseerd. Wilt u kennis maken met de gebruiken binnen de vrijmetselarij en deze bijeenkomst bijwonen? Vul dan het contactformulier in dat u op deze site kunt vinden in het menu onder ‘contact’. U ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de eerstvolgende openbare comparitie op de agenda.

Weet u al voldoende van de vrijmetselarij en het spreekt u aan of u bent al een vrijmetselaar en u wilt zich direct bij Loge Het Roosvenster aanmelden? Kik op de button hiernaast, vul het formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk persoonlijk bericht van ons.